Arrenca el Cicle d'Espectacles Infantils i Familiars al Teatre Auditori de Bellavista

'Soc una nou', de la companyia Zum-Zum Teatre, serà el primer espectacle, aquest dissabte a les 18 h

Cultura

'Soc una nou', de Zum-Zum Teatre
'Soc una nou', de Zum-Zum Teatre

Aquest dissabte (18 h) comença a caminar el Cicle d'Espectacles Infantils i Familiars, amb la representació de l’espectacle Soc una nou de la companyia Zum-Zum Teatre al Teatre Auditori de Bellavista.

Basat en un conte de Beatriz Osés i recomanat per infants a partir de 5 anys, Soc una nou explica el procés de transformació personal de l’advocada Marinetti, una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat d’un país en guerra que ha perdut els seus pares, cau d’una branca de la seva noguera del jardí.

El muntatge va ser guardonat en l’edició de l’any passat de la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón amb els premis Feten a la millor direcció i a la millor interpretació coral.

Fundada el 1994 per tres actors provinents de l'Aula Municipal de Teatre, la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre està especialitzada en teatre Infantil i juvenil. El seu lema és produir “teatre per a adults a partir de quatre anys”. Al llarg de la seva trajectòria han creat una vintena d'espectacles per a tots els públics dels quals s'han fet més de 4.000 representacions arreu d'Europa. Les entrades per aquest espectacle es poden comprar al web d'Entrapolis.

Edicions locals