El PSC proposa que la Policia Local compti amb una patrulla canina

Els socialistes franquesins consideren que la seguretat és un dels temes prioritaris que cal millorar al municipi

Política

Integrants del PSC de les Franqueses, fa uns dies a Bellavista
Integrants del PSC de les Franqueses, fa uns dies a Bellavista

El PSC de les Franqueses ha començat a presentar algunes propostes de cara al pròxim mandat, que s'estrenarà l'estiu vinent. En matèria de seguretat, el PSC s'ha compromès a crear la unitat de policia canina, fet que "permetrà augmentar la protecció, defensa i seguretat dels ciutadans". De fet, l'objectiu de poder disposar d'aquesta unitat és dotar la Policia Local de nous recursos i facilitar la detecció de drogues i substàncies estupefaents, tal com passa amb la unitat canina que utilitza la Policia Local de Granollers.

També en matèria de seguretat, el PSC ha recordat que pròximament es construirà la nova comissaria de policia al Sector R de Corró d’Avall, i que ben aviat es desplegarà al municipi la policia de proximitat, "un dels punts del programa electoral del PSC de les Franqueses en les anteriors eleccions municipals", recorden els socialistes. 

"Serà un servei policial a peu de carrer que aproparà el cos policial a les persones i que suposarà més seguretat per als ciutadans", assenyala el primer secretari del PSC de les Franqueses, Juan Antonio Corchado. "Amb aquest desplegament continuem complint els compromisos que tenim amb els veïns i veïnes des de l'inici de legislatura".

Corchado considera que la seguretat és un dels temes prioritaris que cal millorar a les Franqueses. "Treballarem perquè els veïns i veïnes se sentin segurs al seu poble i no hi hagi incidents", assegura.

Edicions locals