Nous projectes d'Atlètic del Vallès i Bellavista Milán a la Tercera Catalana

El Llerona de David Hidalgo manté el projecte per quarta temporada

Esports

Nous projectes d'Atlètic del Vallès i Bellavista Milán a la Tercera Catalana
Nous projectes d'Atlètic del Vallès i Bellavista Milán a la Tercera Catalana | CE Llerona

L'Atlètic del Vallès i Bellavista Milán inicien una nova etapa, mentre que el Llerona manté el projecte dirigit per David Hidalgo, per quarta temporada. Els tres equips inicien el cap de setmana la Tercera Catalana, al grup 9, amb aspiracions d'ascens.  

David Hidalgo és un dels entrenadors veterans de l'agrupació i aquesta temporada aspira que el Llerona sigui un rival a batre. "Estem molt contents de donar continuïtat a la plantilla i al projecte. Son un equip jove, però que suma molts anys amb nosaltres. A més, hem fet incorporacions que milloren el nivell de la plantilla", explica Hidalgo, que remarca que "no tenim cap obligació de pujar, però la nostra aspiració és quedar el més amunt possible". 

El Llerona es posarà a prova a la primera jornada contra el Sant Celoni, equip que la campanya passada va estar a punt de pujar a Segona Catalana. 

L'Atlètic del Vallès i el Bellavista Milán confien en els seus nous entrenadors. L'Atlètic ha incorporat Javi López, que ha estat preparador físic d'equips de l'antiga Segona Divisió B i d'equips juvenils de la Lliga Nacional. "Tenim un equip nou perquè només continuen dos jugadors de l'any passat. El més complicat, ara per ara, és ajuntar tota la plantilla perquè sigui un equip", explica Javi López, que va coincidir amb el director esportiu, Pablo Salvador, en altres clubs. "No volem patir, a partir d'això volem competir", afegeix López que confia en el filial per reforçar-se puntualment.  

Pel que fa al Bellavista Milán, confia la banqueta a Ángel Granados, que torna a entrenar després de tres anys fora dels camps de futbol. "Hi havia 15 baixes i hem fet 15 fitxatges. A més, el 30% de la plantilla són joves, confiem en el salt del nostre juvenil a l'amateur", diu Granados, que assegura que l'objectiu "és competir i fer una bona classificació".  

Edicions locals