Les Franqueses enceta el retorn a la Primera Catalana

L'equip de José Manuel Alcaraz disputa la primera jornada de la Segona Catalana dissabte a casa contra el Racing Vallbona

Esports

| Ajuntament de les Franqueses

"L'objectiu és recuperar la Primera Catalana. Crec que per estructura esportiva i club, el CF Les Franqueses hauria d'estar, com a mínim, a la Primera Catalana". Ho diu el tècnic José Manuel Alcaraz, que confia començar dissabte a casa (17 h) amb victòria a la primera jornada del grup 2A contra el Racing Vallbona. 

En l'últim partit de la pretemporada, Les Franqueses va perdre per la mínima contra el Sant Celoni (1-0), de la Tercera Catalana. "Les pretemporades poden ser enganyoses i vam arribar molt justets a l'últim partit de preparació. El més important en les jornades prèvies a la temporada és adquirir conceptes", afegeix Alcaraz, que té una àmplia experiència en banquetes d'equips de Primera Catalana i Tercera Divisió. 

Les Franqueses inicia una nova etapa amb Alcaraz perquè la plantilla d'aquesta temporada només manté tres jugadors de la campanya passada. "Amb el descens, van marxar molts jugadors i només van quedar-se tres. Hem fet moltes incorporacions, però seguim buscant algun reforç més, sobretot en la posició d'extrem", diu el tècnic. Per aconseguir l'ascens, el tècnic vol que el seu equip tingui un joc reconeixible per l'aficionat. "Hem de ser dominadors a les dues àrees", valora Alcaraz, que considera també molt important fer-se forts a casa. 

Edicions locals