Mor un home de 43 anys en caure d'una teulada a 30 metres d'alçada

La unitat d'investigació de la comissaria de Granollers ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del Departament d'Empresa i Treball

Societat

S'hi ha desplaçat un equip del SEM però no li ha pogut salvar la vida
S'hi ha desplaçat un equip del SEM però no li ha pogut salvar la vida

Un home de 43 anys ha mort aquest dimecres a les Franqueses en un accident laboral. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers han rebut l'avís avui, a les 12.30 h, que un treballador havia patit un accident mentre treballava en una teulada col·locant un cable de vida per fer una reparació amb seguretat i la teulada ha cedit. Els fets han passat en una nau del polígon industrial Pla de Llerona.

Segons detallen fonts de Mossos, la víctima, veïna de Manresa, estava fent la feina amb un company quan part de la teulada on estava s’ha trencat i el treballador ha caigut d’uns 30 metres d’alçada. El mateix company ha estat qui ha donat l’avís.

En la gestió de l’incident hi han participat cinc dotacions de Mossos d’Esquadra i un indicatiu del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no se li ha pogut salvar la vida.

La unitat d’investigació de la comissaria de Granollers ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball.

Edicions locals