La psicodèlia rock de The Black Wizards i la fúria punk de Deathchant, propostes d'agost al Fusiònica

El concert, organitzat per Arcada Koncerts, serveix per celebrar el 25è aniversari de l'associació

Cultura

La banda californinana Deathchant, una de les propostes del Fusiònica d'agost
La banda californinana Deathchant, una de les propostes del Fusiònica d'agost

El proper 9 d’agost el festival Fusiònica rebrà la visita de dues bandes internacionals amb directes vibrants. Els portuguesos The Black Wizards i els estatunidencs Deathchant faran parada a la sala del carrer Joanot Martorell, 12, de Granollers, abans de participar en el festival portuguès SonicBlast. The Black Wizards són una de les bandes més prometedores del rock psicodèlic europeu mentre que el grup de Los Angeles Deathchant oferirà un set amb guitarres afilades i diversos registres musicals.

El concert començarà a les 19.15 h i el donatiu d'accés, exclusiu per a socis, és de 10 euros.
Amb un àlbum homònim (2019) i el més recent Waste (juny de 2021), la banda californiana Deathchant combina boogie blues, rauxa punk, guitarres distorsionades, thrash i influències de la nova onada del heavy metal britànic.

The Black Wizards van irrompre a escena a finals de 2015 amb el seu debut Lake on fire. El va seguir el segon àlbum de la banda, l’aclamat per la crítica, What the Fuzz! que els va dur a nombrosos festivals i gires. Les seves actuacions en directe són conegudes per ser una intensa explosió d’emocions. Reflections, el tercer àlbum d’estudi de la banda, també aplaudit per la crítica especialitzada, permetia al grup portugués una major experimentació sonora. "The Black Wizards pertany a una de les bandes més prolífiques i prometedores del món, i ja s’han convertit en l’esperança més gran d’Europa del rock psicodèlic", destaquen des de l'organització.

Edicions locals