Una vintena de podis catalans del club de Tir amb Arc Les Franqueses

L'entitat aconsegueix 11 medalles en la modalitat d'arc nu

Esports

Una vintena de podis catalans del club de Tir amb Arc Les Franqueses
Una vintena de podis catalans del club de Tir amb Arc Les Franqueses | Club de Tir amb Arc Les Franqueses

El Club de Tir amb Arc Les Franqueses va sumar una vintena de podis en el Campionat de Catalunya individual a l'aire lliure. El català va reunir 169 arquers el passat diumenge a les instal·lacions del Castell de Montjuïc, a Barcelona. La delegació franquesina va presentar 23 competidors i 20 d'aquests van aconseguir penjar-se una medalla. 

El nombre més gran de medalles es van aconseguir en la modalitat d'arc nu amb 11. Entre aquestes, hi ha els ors d'Emma Icke i Gerard Badia, en benjamí; Mónica López i Mario Ruiz, en aleví; Irina López i Víctor Rodríguez, en infantil; Noa Majó, en sub-21; luis Rodríguez, en sènior; i Amador Rueda, en màster 50. També van penjar-se una medalla de plata Marçal López, en benjamí; i Álex Icke, en aleví. 
 
Pel que fa en la modalitat recorbat i olímpic, el club franquesí va sumar tres ors amb berta Alsina i Arnau Gallardo, en sub-18 i joan arnal, en sub-21. En compost, Jordi Ricart, va guanyar l'or en sènior i va aconseguir la màxima puntuació del campionat català amb 675 punts. En tradicional, Albert Barquero, va ser bronze en màster 50. En tradicional, l'or va ser per Rosa Martínez, en sènior; la plata per Álex Sierra, en sènior; i bronzes per a Josep Candeal, en sènior, i Josep Morera, en màster 50. 
 
Amb el campionat català, el Club de Tir amb Arc tanca la temporada a l'aire lliure i ara inicia els entrenaments per iniciar la temporada del tir amb arc de sala. 

Edicions locals