Més de 800 participants entre el 'Juliol Esportiu' i els casals d'estiu

Les activitats van adreçades a esportistes d'entre les edats de 4 a 18 anys

Esports

Més de 800 participants entre el 'Juliol Esportiu' i els casals d'estiu
Més de 800 participants entre el 'Juliol Esportiu' i els casals d'estiu | Ajuntament de les Franqueses

Durant aquest mes de juliol, més de 800 infants i joves, entre les edats de 4 a 18 anys, participen en les propostes educatives, lúdiques i esportives d'aquest estiu a Les Franqueses. Les activitats s'han iniciat la primera setmana del mes i es desenvolupen en diversos equipaments municipals i centres educatius.

L'oferta 2022 d'estiu de les Franqueses compta amb activitats esportives multidisciplinars, que es desenvolupen al pavelló de l'Espai Can Prat, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i a l'IES Lauro i en les què hi participen uns 300 infants i joves.

Pel que fa a les activitats educatives i lúdiques, el nombre de participants de més de 500 i compten amb propostes de casals (escoles Colors, Bellavista-Joan Camps, Camins i Joan Sanpera i les Antigues Escoles de Llerona), amb una proposta mixta que combina casal a Can Ganduxer amb colònies a Ogassa, amb campaments a Navès per a joves i amb 4 setmanes temàtiques a l'Espai Zero (setmanes explosives, d'interpretació davant la càmera i de creació i producció de videoclips).

Els casals municipals i els Juliol Esportiu es realitzen durant tot el mes de juliol. A més a més, com a propostes municipals també hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i els casals musicals de l'Escola Municipal de Música. Més enllà, diverses entitats i associacions també han ofertt casals temàtics, sobretot esportius.

Edicions locals