El Club Twirling guanya tres subcampionats d'Europa i un bronze

El club franquesí es presenta a la cita continental de Blanes amb 15 esportistes i 12 obtenen un diploma

Esports

El Club Twirling guanya tres subcampionats d'Europa i un bronze
El Club Twirling guanya tres subcampionats d'Europa i un bronze | Club Twirling Les Franqueses

El Club Twirling Les Franqueses ha sumat quatre medalles a la Copa d'Europa, que va tenir lloc del 5 al 10 de juliol a Blanes (la Selva). La delegació franquesina va participar en la cita continental amb un total de 15 esportistes, que d'aquestes 12 van aconseguir passar a les finals. 

En categoria absoluta, Judth Pujolà va guanyar la medalla de bronze en la modalitat de solo un bastó. Pujolà també va lluitar per les medalles de solo dos bastons, però es va quedar a les portes del metall amb una meritòria cinquena posició. 
 
Els altres tres metalls van ser de plata amb dues en la categoria juvenil de Martina Lupiáñez, en solo un bastó i solo dos bastons; i en cadet, amb Ada Martínez, en solo un bastó. De fet, Lupiáñez va estar a punt de sumar un triplet de medalles, però va acabar al cinquè lloc en la modalitat d'estil lliure.  "Ha estat la primera temporada que hem competit en la Federació Espanyola de Ball Esportiu, que és una federació reconeguda pel Consell Superior d'Esports i el comitè Olímpic Espanyol, i els resultats han estat per sobre de les nostres expectatives", assenyala en un comunicat el club franquesí. 

Edicions locals