El CF Les Franqueses competirà al grup 2A de la Segona Catalana

La temporada es dividirà en dues fases amb una regular i una segona per l'ascens o la permanència

Esports

| Xavier Solanas / Arxiu

El CF Les Franqueses ha estat enquadrat al subgrup 2A de la Segona Catalana. L'equip franquesí ja coneix els rivals que tindrà per intentar recuperar la Primera Catalana.

Cada grup s'ha dividirà en dos subgrups de 10 o 11 conjunts, en funció de si estan formats per un total de 20 o 22 equips. En tots els casos, es disputarà una primera fase de competició a dues voltes. La classificació a la finalització de la primera fase determinarà l'adscripció dels equips en la segona fase, sigui al subgrup d'ascens o de permanència, també a dues voltes. Els equips iniciaran la segona fase acumulant els punts sumats en la primera fase.

Al subgrup 2A, on hi ha Les Franqueses, tindrà com a rivals a la primera fase l'Ametlla, l'Atlètic Ibèria, el Júpiter, el Lloreda, el Martinenc, la Molletense, el Parc, el Racing Vallbona, el Sant Genís-Penitents i el Singuerlín. Pel que fa al grup 2B, amb els possibles rivals franquesins a la segona fase, hi ha l'Argentona, el Cardedeu, el Cirera, el Llavaneres, el Malgrat, el Masnou, el Molinos, el Premià, l'Atlètic Sant Pol, el Vilassar de Dalt i el Vilassar de Mar B.

Aquestes agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. L’inici de la lliga a la Segona Catalana es produirà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

Edicions locals