Comença la substitució de la gespa del camp de futbol de Llerona

Durant la primavera ja s'ha intervingut en instal·lacions esportives de Bellavista, a Llerona i a Corró d'Amunt

Societat

Comença la substitució de la gespa del camp de futbol de Llerona
Comença la substitució de la gespa del camp de futbol de Llerona

Aquesta setmana ha començat la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Llerona. Aquesta és una de les actuacions de millora que s'estan duent a terme en aquesta instal·lació esportiva, i que va començar fa uns mesos. Entre d'altres, s'ha enderrocat el mur de la banda de les grades i s'ha substituït per una barana metàl·lica galvanitzada com a la resta del perímetre. Aquesta actuació millora la seguretat durant els entrenaments i els partits que s'hi disputen. També s'han retirat els bàculs i les xarxes antigues situades darrere les porteries.

D'altra banda, darrerament també s'han fet treballs de manteniment a les instal·lacions esportives de Bellavista, on s'ha construït una tanca perimetral, més alta i segura, a la zona esportiva exterior situada al carrer Orient, al costat del camp de futbol 7. També s'ha transformat la pista en un espai polivalent que permeti la pràctica del futbol, del voleibol i del bàsquet amb la pintura de les línies de joc i la instal·lació d'una cistella de bàsquet (se'n col·locarà una segona en un futur) i d'una xarxa de voleibol.

A Corró d'Amunt s'han millorat les fites de les pistes de petanca i s'han arranjat els bancs de tota la zona. L'actuació més important es farà aquest estiu a la pista poliesportiva coberta, amb la reparació, el sanejament i la rehabilitació del paviment i dels marcatges de les línies de joc. També es reubicarà la tanca perimetral per millorar les condicions i la seguretat de la pràctica esportiva a les entitats que en fa ús.

Finalment, l'Ajuntament també aprofitarà l'aturada tècnica de l'estiu per renovar la il·luminació exterior del camp de tir amb arc i de l'Escola Municipal de Ciclisme, per començar les obres dels baixos del camp de futbol municipal de Corró d'Avall i per fer millores i manteniment al camp de futbol municipal de Corró d'Amunt.

Edicions locals