Mario Sinués i Noemí Moreno dominen el circuit de Milpins

S'imposen a la quarta prova de l'Open Barcelona amb la disputa del Gran Premi KH-7 a les Franqueses

Esports

Mario Sinués i Noemí Moreno dominen el circuit de Milpins
Mario Sinués i Noemí Moreno dominen el circuit de Milpins | Federació Catalana de Ciclisme

Mario Sinués, de l'Amunt-TBikes, i Noemí Moreno, de l'Òdena Esport Ciclista, van complir amb les travesses del Gran Premi KH-7 de les Franqueses i van imposar-se a la quarta prova de l'Open Barcelona BTT, que va tenir lloc diumenge al parc de Milpins. Prop de 200 ciclistes, entre totes les categories, van participar en la cursa organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses. 

Sinués es va endur el triomf de la cursa de 25 km amb 12 segons de marge amb el segon classificat, Daniel Hidalgo (CC Vilajuïga) i d'1 minut i 6 segons del tercer, Oriol Domènech (Santvi Club Esportiu). El quart classificat absolut va ser Brian Jordán (Biking Point), que va guanyar la categoria sub-23. Pel que fa en noies, Moreno va ser la gran dominadora i va aconseguir un marge de 7 minuts i 25 segons amb la segona, Lídia Fuentes (Scott Bikes), que va imposar-se en la categoria sub-23. 

En la categoria júnior, els campions van ser Eric Ruiz i Zaira Boter (Amunt-TBikes-BH); en cadet, Mariona Ratera (Kenda-Biciocasion Barcelona); en màster 30, Abel Escobar (Cambrils PC) i Niknaz Fazeli (Santvi Club Esportiu); en màster 40, Javier del Cueto (BTT Peña La Deva) i Mar Franco (Massi); en màster 50, Miguel Ángel Agüero (RR Bikers) i en màster 60, Ricard Sans (Cicles Sans). 

Edicions locals