Pau Ribes frega la medalla en la final del duet mixt

Divendres tornarà a lluitar per una medalla al Mundial de Budapest en el duet lliure

Esports

Pau Ribes frega la medalla en la final del duet mixt
Pau Ribes frega la medalla en la final del duet mixt | RFEN

Pau Ribes s'ha quedat a les portes de la medalla del duet mixt del Mundial de natació artística a Budapest (Hongria). El nedador del CN Les Franqueses, amb la parella Emma Garcia (CN Sabadell), va obtenir dilluns el quart millor registre de la final amb una puntuació de 84,4829, que va ser insuficient per superar a la parella xinesa Yiyao Zhang i Haoyu Shi (86,4425 punts). El podi es va completar amb l'or d'Itàlia (89,2685) i la plata del Japó (86,5939). 

La parella catalana havia passat a la final al quart lloc i en la final no va poder entrar al podi amb la coreografia d'Hansel i Gretel. De fet, Ribes i Garcia van assumir riscos en la final i una errada en un dels exercicis els va impedir pujar al podi. "Volíem treure la ràbia. Hem jugat les nostres cartes i hem fallat. Som humans, no màquines, però em sap greu per l'errada final. No és per la medalla, és per l'errada", deia Pau Garcia, que afegia: "hem sortit a matar i arriscar-nos per buscar la medalla. Ens queda aprendre i aquesta ràbia canalitzar-la en el duet lliure i treure'ns aquesta espineta. Tots ens podem equivocar, però hem posat totes les ganes". 

La pròxima prova del duet Ribes-Garcia tindrà lloc divendres amb la preliminar del duet mixt i l'objectiu de passar a la final del dissabte. 

Edicions locals