Pau Ribes passa a la final del Mundial del duet mixt amb el quart lloc

El nedador del CN Les Franqueses participa en el duet mixt amb Emma Garcia, del CN Sabadell, amb l'objectiu de les medalles

Esports

Pau Ribes passa a la final del Mundial del duet mixt amb el quart lloc
Pau Ribes passa a la final del Mundial del duet mixt amb el quart lloc | Federació Catalana de Natació

Pau Ribes, del CN Les Franqueses, ha estat el primer nedador de la delegació vallesana amb Espanya a debutar al Mundial, de Budapest (Hongria). El vallesà va assolir el quart lloc de l'eliminatòria tècnica del duet mixt de natació artística amb Emma Garcia, del CN Sabadell. El duet català, amb una puntuació de 84.3709 punts, es va quedar dissabte molt a prop del tercer lloc, de l'equip xinès (84.8232 punts).

La parella va interpretar la coreografia al ritme de 'Hansel y Gretel'.  Segons admetia Pau Ribes en acabar l'eliminatòria, "estem molt contents amb el debut que hem tingut, ens hem sentit molt còmodes i molt bé i ara ens toca arreglar algun detall que no ha acabat de sortir perfecte i crec que podem tenir opcions de lluitar pel bronze i acostar-nos a la plata". En aquest sentit, també parlava Emma Garcia, que explicava que "a la final sortirem a donar-ho tot, com sempre fem, per poder aconseguir superar a la parella xinesa".

La final del duet mixt se celebrarà avui dilluns a partir de les 14 hores.

El top-5 de la fase eliminatòria

1. Giorgio Minisini i Lucrezia Ruggiero (Itàlia) 88.5734 punts
​2. Tomoka Sato i Yotaro Sato (Japó) 85.8086
​3. Haoyu Shi i Yiyao Zhang (Xina) 84.8232
​4. Emma García i Pau Ribes (Espanya) 84.3709
​5. Claudia Coletti i Kenneth Gaudet (Estats Units d'Amèrica) 82.0709

Edicions locals