El franquesí Germán López presenta la seva primera novel·la: 'El gran ojo'

Es tracta d'un relat de ficció i de misteri, carregat de diàlegs i personatges amb foscos secrets

Cultura

Germán López, a la plaça de l'Espolsada
Germán López, a la plaça de l'Espolsada

El franquesí Germán López ha presentat la seva primera publicació, El gran ojo (ed. Letrame Grupo Editorial). Es tracta d'una història de ficció basada en els concursants d'un famós reality show. El programa està a punt de celebrar una nova edició, però tot es torça quan la presentadora i diversos concursants són segrestats abans de començar l'espectacle. Els responsables de la cadena han de recórrer a la policia per intentar trobar les persones desaparegudes, que assumeix un inspector en contra de la seva voluntat. Segons avança l'obra, la investigació es complica, i foscos secrets i conspiracions comencen a sortir a la llum de manera inesperada.

La novel·la de misteri està carregada de personatges i diàlegs, amb un llenguatge col·loquial i directe. Pel que fa als protagonistes, l'autor en destaca tres: l'inspector Leonardo Gutiérrez, el subdirector de policia Joaquín Blanco, i un misteriós home que sempre vesteix de negre.

L'inspector Leonardo és un policia amb molta experiència en el cos, intel·ligent i perseverant en la seva feina, però traumatitzat per la sobtada i estranya desaparició de la seva dona uns anys enrere. El subdirector és un home sense escrúpols, amb molts secrets i capaç de qualsevol cosa per protegir la seva carrera i evitar que foscos successos del passat surtin a la llum. Pel que fa a l'home de negre, és una persona cruel i sense sentiments, amb una gran capacitat de fer mal a les persones amb l'únic objectiu de dur a terme el seu minuciós pla.

Edicions locals