Aquest divendres torna l'Open Night més festiu i estival

El comerç local reviurà el millor ambient aquest divendres al vespre, de 18 a 00 h

Cultura, Economia

Membres de la nova junta de Gran Centre amb representants municipals i d'entitats col·laboradores
Membres de la nova junta de Gran Centre amb representants municipals i d'entitats col·laboradores

Després de dos anys de parèntesi, aquest divendres torna la nit més esperada per tots els establiments comercials de la ciutat: l'Open Night. Serà la 9a edició d'aquest esdeveniment festiu i comercial de Gran Centre, que enguany arriba amb més força que mai amb el lema Comprar, menjar, gaudir, dormir. Cada una d'aquestes activitats amb la seva pròpia franja horària: comprar de 18 a 20 h; sopar de 20 a 22 h; gaudir –passejar, entrar a les botigues i deixar-se sorprendre per la llum– de 22 a 00 h; i dormir, a partir de les 00 h i fins l'endemà.

Així, doncs, la festa començarà a les 18 h i s'allargarà fins a les 00 h amb botigues i serveis oberts, una bona opció per esquivar també la calor d'aquests dies. "Com que gairebé és estiu, volem que Granollers s'ompli de vida i de llum", deia la nova presidenta de Gran Centre, Isabel Martín Santolaria, durant la presentació de l'Open Night 2022.

I és que més enllà de les activitats de dinamització col·lectives que tindran lloc en diferents espais, cada comerç o servei participant podrà oferir descomptes i promocions o bé organitzar algun esdeveniment a les portes del seu establiment. "El comerç local ha de ressorgir de tot el que ha passat els últims dos anys", deia Santolaria, qui assenyalava alguns dels trets característics de la festa: música en directe, performances, xous i espectacles de llum, a més del sentiment de festa, celebració i diversió i les ofertes dels comerços i serveis de la ciutat.

Jacint Carol, membre de la junta, insistia que "la idea és reactivar el comerç de proximitat; que la gent torni a tenir il·lusió amb Gran Centre". També Isaac Gómez, vicepresident de l'entitat, apuntava que un altre objectiu de la festa és també "motivar l'estat d'ànim dels botiguers" després d'un període en què no tots els negocis han rutllat del tot bé. "Volem que l'Open Night sigui molt visual i festiu, per millorar l'estat d'ànim dels comerciants i, per tant, l'experiència de compra dels clients".

La festa es repartirà en sis espais del centre, amb un ampli programa d'activitats, entre les quals la Grag Race, un espectacle de Trenquem Armaris amb les millors drag queens i drag kings de l'Estat

Edicions locals