Maria Barranco guanya el català júnior a Cunit

Triplet de medalles del Club Patinatge Artístic Les Franqueses

Esports

Maria Barranco guanya el català júnior a Cunit
Maria Barranco guanya el català júnior a Cunit | CPA Les Franqueses

Maria Barranco, del Club Patinatge Artístic Les Franqueses, ha guanyat el Campionat de Catalunya Júnior de Solo Dance després d'una gran exhibició. El català va reunir els millors esportistes de la disciplina fa dues setmanes a Cunit (Tarragona) i el club franquesí va sumar un total de tres medalles, amb un or, una plata i un bronze. 

Precisament, la plata també va ser en la categoria júnior femenina perquè la segona classificada que va disputar l'or a Barranco va ser la seva companya, Marta Domingo. Així, el club franquesí va protagonitzar el podi júnior femení amb dos dels tres esglaons. El bronze del club vallesà va ser en la categoria júnior masculina, amb el tercer lloc de Miquel Pagès. 

En categoria sènior, també van prendre part Núria Domingo i Marta Sallent, que van lluitar per les medalles i van acabar en un meritori quart i cinquè lloc, respectivament.

Els cinc esportistes, entrenats per Carla Pey i Max Santos, han aconseguit el bitllet per disputar el Campionat d'Espanya júnior i sènior, que tindrà lloc a finals de juny a Torredembarra (Tarragona). 

Edicions locals