Amador Doncel repetirà com a candidat de Cs a l'Ajuntament de les Franqueses

El diputat al Parlament Nacho Martín Blanco ha acompanyat Doncel en la seva presentació com a cap de llista

Política

Javier González, Amador Doncel, Nacho Martín Blanco, Paco Domínguez i Jorge Pavón
Javier González, Amador Doncel, Nacho Martín Blanco, Paco Domínguez i Jorge Pavón

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de les Franqueses, Amador Doncel, serà novament el cap de llista en les eleccions municipals de l'any que ve. Així ho ha presentat l'agrupació local de Cs aquest dimarts a la plaça de l'Ajuntament amb la presència del diputat al Parlament Nacho Martín Blanco.

Martín Blanco ha destacat que Doncel és el primer candidat de Cs confirmat a la comarca per a les eleccions de l'any que ve, uns comicis que seran "decisius per a Catalunya, Espanya i també les Franqueses". També destacava algunes de les iniciatives del grup municipal que han tirat o tiraran endavant, com el marketplace per comercialitzar productes de proximitat o la creació d'una oficina de la Policia Local a Bellavista.

També assenyalava les prioritats del partit al municipi: "Cal una política d'habitatge municipal, que ajudi els joves a emancipar-se; més seguretat als barris i més suport al comerç i les empreses locals". "Les Franqueses necessita un projecte com el de Cs, arrelat a les preocupacions dels veïns", deia Martín Blanco.

Política de proximitat

Doncel, per la seva banda, afegia altres objectius: "Aconseguir un institut d'FP, com ja hem proposat moltes vegades, i potenciar l'entorn verd del municipi i el sector primari, facilitant el relleu als joves".

També es mostrava "il·lusionat i content" de presentar candidatura. Assegurava que Cs està disposat a "treballar fort, amb compromís amb el poble i els veïns i lleialtat a les institucions", i ha apuntat que l'objectiu és fer "política de proximitat, posant els veïns al centre per fer un municipi millor". I concloïa: "En els tres anys que hem estat a l'oposició hem guanyat experiència. Estem segurs que l'any que ve millorarem resultats, obtindrem més regidors i estarem en condicions de governar".

Amador Doncel té 45 anys i és funcionari de carrera de l'administració de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Edicions locals