L'Hospital commemora el Dia Internacional de la Infermeria amb una jornada científica i activitats lúdiques

Hi participarà la directora general de Professionals de la Salut de la Generalitat, Montserrat Gea

Societat

| COIB

L'equip d'infermeria de l'Hospital General de Granollers commemora avui el Dia Internacional de la Infermeria amb una Jornada científica i diferents activitats lúdiques, en la qual participaran professionals del centre i estudiants d'infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya i de la Universitat de Vic, i activitats lúdiques.

El 12 de maig se celebra el Dia Internacional de les infermeres, coincidint amb el naixement de la infemera Florence Nightingale, considerada com la mare de la infermeria moderna i que va impulsar la visibilització i professionalització de les infermeres.

La Jornada científica a l'Hospital, que serà inaugurada per l'alcaldessa de Granollers i presidenta del Patronat de l'Hospital, Alba Barnusell, estarà centrada en els reptes de futur de la professió. Comptarà amb la participació de la Dra. Montserrat Gea, directora general de Professionals de la Salut del Departament de Salut i de diferents professionals de l'hospital que parlaran de la seva experiència en el centre. La jornada, amb el nom Creant la infermera del futur, es farà de 9.30 a 16.30 h a l'Aula Magna de l'edifici del Coneixement del centre hospitalari.

Pel que fa a les activitats lúdiques, es realitzaran dos tallers de ioga (8 i 16.50 h) als jardins de l'hospital i també se celebrarà el segon Torneig de Pàdel al City Sports Club de l'Ametlla del Vallès (15.30 h), on també s'instal·laran estands informatius sobre hàbits saludables.

Edicions locals