José Manuel Alcaraz, nou entrenador del CF Les Franqueses

Aquesta temporada ha dirigit el Santboià, del grup 2 de la Primera Catalana

Esports

José Manuel Alcaraz, nou entrenador del CF Les Franqueses
José Manuel Alcaraz, nou entrenador del CF Les Franqueses | CF Les Franqueses

José Manuel Alcaraz, veí de la Roca del Vallès, és el nou entrenador del sènior masculí del CF Les Franqueses per a la temporada 2022-2023. El club franquesí ha informat de la contractació del nou tècnic després d'arribar a un acord per la marxa de Juanma Fernández, ara ja extècnic. 

Juanma Fernández va agafar la batuta de la banqueta de Les Franqueses a mitjans de temporada, i tot i la millora de l'equip no va poder salvar la situació i aconseguir la permanència de la Primera Catalana. "Jo estava convençut que ens podríem salvar i ens hem quedat a tan sols un punt", diu Fernández, que dels últims 11 partits va sumar 19 punts: "en la classificació dels últims 11 partits som tercers, només superat per la Montanyesa i el Lloret". 

El nou tècnic arriba amb l'objectiu de recuperar la Primera Catalana. Alcaraz va entrenar aquesta temporada amb èxit al Santboià, al grup 2 de la Primera Catalana. "Ha quedat al sisè lloc i tenim bons informes sobre ell. Arriba amb l'objectiu de muntar una plantilla competitiva i lluitar per l'ascens", explica el vicepresident del club, Joan Arabia. 

José Manuel Alcaraz ha entrenat a equips de la Primera Catalana i la tercera Divisió, com ara la Muntanyensa o el martinenc, entre altres.  

Edicions locals