Juanma Fernández no seguirà a la banqueta del CF Les Franqueses

El club busca un nou entrenador que podria presentar en els propers dies

Esports

Juanma Fernández no seguirà a la banqueta del CF Les Franqueses
Juanma Fernández no seguirà a la banqueta del CF Les Franqueses | CF Les Franqueses

El tècnic Juanma Fernández no dirigirà el sènior masculí del CF Les Franqueses la temporada 2022-2023 a la Segona Catalana. La direcció esportiva i l'entrenador es van reunir fa uns dies i van consensuar la sortida de Fernández després del descens de categoria de l'equip. 

La directiva va quedar satisfeta amb el tècnic, que fins a la penúltima jornada va tenir opcions de la permanència. "La decisió ha estat consensuada per totes dues parts i hem entès les necessitats que tots tenim. Ell és d'Olot i creiem que hem de buscar un nou entrenador que sigui de la zona vallesana", explica el vicepresident Joan Arabia, que s'ha mostrat satisfet de la feina feta per Fernández i que augura que en els propers dies es podria presentar el nou tècnic. 

Juanma Fernández va agafar la batuta de la banqueta de Les Franqueses a mitjans de temporada, i tot i la millora de l'equip no va poder salvar la situació i aconseguir la permanència de la Primera Catalana. "Jo estava convençut que ens podríem salvar i ens hem quedat a tan sols un punt", diu Fernández, que dels últims 11 partits va sumar 19 punts: "en la classificació dels últims 11 partits som tercers, només superat per la Montanyesa i el Lloret". 

El pròxim curs, el CF Les Franqueses té com a objectiu recuperar la Primera Catalana. 

Edicions locals