Lotteria, Bervis Bar i Cafeteria de l'Espai Can Prat, guanyadors del Tasta LFdV

Enguany s'han servit més de 2.000 pintxos en la segona edició de la ruta gastronòmica franquesina

Economia

Els premis es van lliurar dissabte, amb un tast de vins i formatges
Els premis es van lliurar dissabte, amb un tast de vins i formatges

La torrada d'escalivada amb botifarra, de la Cafeteria Lotteria, a la plaça de l'Ajuntament, ha estat el pintxo que ha guanyat la votació popular de la segona edició del TastaLFdV, la ruta gastronòmica de les Franqueses celebrada entre el 22 d'abril i l'1 de maig. Aquest pintxo ha obtingut una votació mitjana de 8,54 sobre 10. El premi del jurat va ser per al pintxo Live music, de The Bervis Bar, i el premi de proximitat per al pastís dolç de mongetes del ganxet amb coco i pinya, de la Cafeteria de l'Espai Can Prat. En aquesta segona edició del TastaLFdV, en què han participat vuit establiments, s'han servit 2.100 pintxos, amb un volum de negoci de 5.250 euros per als establiments participants.

Els premis es van lliurar dissabte a la plaça de l'Ajuntament, coincidint amb la 17a Mostra d'Entitats. Es van sortejar diversos premis per al públic participant, es va fer un tast de vins i formatges de la mà d'Espai Nòmada Càtering i La Lola Vand Dj Truck hi va posar música ambient.

Durant l'acte també es van donar a conèixer els guanyadors dels sopars per un valor de 50 euros als tres establiments premiats: Arian Ribell s'ha endut el sopar a la Cafeteria Lotteria; José Romero s'ha endut el sopar a The Bervis Bar; i Isabel Pérez s'ha endut el sopar a la Cafeteria de l'Espai Can Prat.

Edicions locals