L'OnCodines Trail fa el lliurament dels 86.296 euros solidaris

La recaptació va a l'Oncovallès, el projecte Barcelona Brain Health Initiative de l’Institut Guttmann i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

Societat, Esports

L'OnCodines trail fa el lliurament dels 82.296 euros solidaris
L'OnCodines trail fa el lliurament dels 82.296 euros solidaris | OnCodines Trail

L'OnCodines Trail ha lliurat els 86.296 euros solidaris a les tres entitats vinculades amb el càncer. La segona edició de la cursa de muntanya solidària va tenir lloc el pasat 2 d'abril, amb 84 equips entre les dues distpancies, i el passat dijous va fer l'acte de lliurament dels xecs solidaris a Can Palots de Canovelles. La recaptació solidària va destinada a l'Oncovallès, el projecte Barcelona Brain Health Initiative de l’Institut Guttmann i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

En aquesta edició, el recorregut organitzat pel Club Atlètic Sant Feliu, el Centre Excursionista Sant Feliu i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines era lineal. Arrencava a primera hora del matí al parc Torras Villà, a Granollers, i acabava a la plaça Josep Umbert de Sant Feliu de Codines després de passar per 11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès i diversos punts d'avituallament. En total van participar-hi 513 persones i més de 250 voluntaris. En aquesta ocasió, 72 dels equips van completar el recorregut de 60 km caminant, mentre que 12 van fer la prova corrent, fins a 80 km.

En acabar la jornada, l'organització havia recaptat prop de 80.000 euros, però la guardiola solidària va continuar funcionant fins a aconseguir un total de 82.296 euros solidaris.

Edicions locals