L'administració digital de l'Ajuntament de les Franqueses, reconeguda per l'AOC

Les Franqueses ocupa quarta posició com a referent en transformació digital i govern obert entre els municipis de 20.000 a 50.000 habitants

Societat

La regidora Montse Vila va recollir el guardó
La regidora Montse Vila va recollir el guardó

L’Ajuntament de les Franqueses ha estat guardonat, per segon any consecutiu, amb un dels Reconeixements Administració Oberta 2021, els premis que el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga cada any per distingir les administracions capdavanteres a Catalunya en transformació digital i govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Per determinar els guanyadors, l'AOC té en compte l'índex de maduresa digital de cada administració, que es determina analitzant més de 30 indicadors objectius, a partir de les dades d'ús dels serveis AOC i de l'anàlisi dels webs dels ens locals.

El consistori franquesí ha rebut un grau de maduresa digital del 87,7%. En aquest sentit, l’AOC ha destacat les Franqueses en el top 10, amb la quarta posició, en la categoria d’ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants. La regidora de Règim Intern, Montse Vila, va recollir el guardó dimarts en un acte al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Segons l'índex de l'AOC, Parets del Vallès, Llinars del Vallès i Salou han estat els ajuntaments més avançats digitalment del 2021, amb la puntuació absoluta més alta possible.

 

Edicions locals