Les Franqueses en Comú tria nova executiva i anuncia que no es presentarà amb ERC i LFI a les municipals

Dolors Amaro és la nova coordinadora de la formació, que preveu aglutinar el màxim de persones sota una possible coalició amb Podem

Política

La nova executiva de Les Franqueses en Comú
La nova executiva de Les Franqueses en Comú

Les persones inscrites a Les Franqueses en Comú van escollir diumenge, en una assemblea, la nova executiva local de la formació. La trobada va servir també per compartir idees per concretar el treball a realitzar de cara a la campanya electoral de les eleccions municipals de l'any que ve. Diversos participants en l'assemblea van presentar un pla de treball en què les claus principals són "mantenir la proximitat amb els habitants de Les Franqueses i promoure la comunicació amb ells".

El grup també va decidir que en els comicis de l'any que ve no repetirà la coalició amb ERC i Les Franqueses Imagina, ja que aleshores "no va tenir els resultats esperats". D'aquesta manera, el grup vol impulsar un canvi de rumb que segueixi la línia del partit a escala nacional, "intentant aglutinar el nombre més gran possible de persones sota una possible coalició amb Podem i altres partits, emulant les intencions d'alguns dels nostres referents, com Yolanda Díaz o Jéssica Albiach", diuen.

Els membres de la nova executiva són Dolors Amaró (coordinació); Sara Cabañero (organització); David Leiva (comunicació); Javier Liria (responsable de campanya); Eugenia Martínez (finances); Quintín Valiente (programa electoral); Josep Alarcón (promoció electoral). El treball d'aquesta nova executiva va començar dilluns amb "la intenció clara d'arribar al govern per gestionar els recursos dels franquesins de manera més eficient".

Edicions locals