Els Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental tornen amb prop de 7.000 esportistes

Les lligues comarcals s'han reprès del tot després de la pandèmia de la COVID-19

Esports

Una de les jornades d'handbol dels Jocs Esportius Escolars a Granollers
Una de les jornades d'handbol dels Jocs Esportius Escolars a Granollers | CEVO

Prop de 7.000 esportistes participen en els Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental, organitzats pel Consell Esportiu de la comarca. La celebració dels Jocs és important després d'un curs amb restriccions derivades de la COVID-19, on l’activitat esportiva es va veure afectada.

Els nens i nenes han pogut tornar a gaudir de l’esport, així com aprendre valors esportius en diverses disciplines esportives. Entre els esports inclosos hi ha en modalitat individual com atletisme de cros i en pista, bàdminton, escacs, gimnàstica rítmica i patinatge artístic; i també esports en equip com futbol sala, futbol 7, handbol i voleibol. Aquests últims esports han estat els que han tingut un major augment en la seva inscripció.

També s’ha pogut restablir l'organització de diverses trobades de promoció esportiva, les quals han estat molt ben acollides per les entitats, escoles i clubs de la comarca.

Enguany també s’ha pogut tornar a celebrar les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars. La primera convocada va ser la d'atletisme cros que va tenir lloc a Puig-Reig (Berguedà), on el Vallès Oriental va portar la participació més alta entre tots els Consells Esportius de Catalunya amb 145 atletes.

El Consell Esportiu del Vallès Oriental organitzarà la Final Nacional de Bàdminton, en les seves modalitats individual i per equips. Aquesta final tindrà lloc el pròxim 11 de juny a La Garriga.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa del Consell Català de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya i està desenvolupat a la comarca pel Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Edicions locals