El Club Twirling suma quatre medalles a l'Europeu

Ada Martínez és l'esportista més destacada amb un or i dues medalles de plata

Esports

El Club Twirling suma quatre medalles a l'Europeu
El Club Twirling suma quatre medalles a l'Europeu | Club Twirling

El Club Twirling Les Franqueses ha sumat quatre medalles a l'Europeu, que va tenir lloc del 15 al 18 d'abril al municipi francès de Selestat. El club franquesí va participar en el Campionat d'Europa amb una delegació d'11 exhibicions i va aconseguir una medalla d'or i tres de plata. A més, set de les esportistes van aconseguir passar a les finals de les seves respectives modalitats. 

Tres de les quatre medalles van portar la signatura d'Ada Martínez, que va ser la participant més destacada del twirling franquesí. L'esportista es va proclamar campiona d'Europa després d'un excel·lent treball en la modalitat Solo 1 bastó. També va penjar-se dues medalles més de plata en Solo dance i Super X Strutt. La quarta medalla franquesina va ser per Martina Lupiáñez amb el segon lloc del Solo 2 bastons, tot i que també va quedar setena a Solo 1 bastó i vuitena de Solo dance. 

També van participar a l'Europeu Sara Cano, que va ser sisena en Solo Dance i dotzena de Super X Strutt, i Judith Pujolà, desena a Solo 1 bastó i dotzena a Solo dance. Pel que fa a la categoria d'equips, el Club Twirling va fregar el podi amb un meritori quart lloc continental.

Edicions locals