Pere Bufí: 'Els projectes solidaris ens fan molt més feliços'

L'AE Ramassà publica el seu primer llibre, 'El partit de les nostres vides'

Esports

Pere Bufí: 'Els projectes solidaris  ens fan molt més feliços'
Pere Bufí: 'Els projectes solidaris ens fan molt més feliços' | Ajuntament de les Franqueses

L'AE Ramassà és més que un club esportiu, és una entitat amb una trajectòria solidària que li va permetre constituir-se el 2020 com una ONG. De fet, fa 2 anys hi havia el compromís de publicar un llibre per explicar els 8 anys de projectes solidaris i de cooperació amb l'Àfrica, que tan sols la Covid-19 ha estat capaç d'ajornar. Dijous passat, finalment, es va presentar el seu primer llibre El partit de les nostres vides, que és un recull d'històries i de fotografies de les accions solidàries fetes. 

El llibre ha estat escrit per Iván Riera, Marc Larripa i Alba Colomé i compta amb les fotografies de Manel Laguna i Delfí Font. Fa un recull en set capítols als viatges que han realitzat al continent africà des de 2014: Etiòpia, Kènia, Benin, Uganda, Madagascar, Camerun i Costa d'Ivori. "Som un club únic al món i aquest llibre servirà per explicar-ho. El nostre club porta el logotip de les Nacions Unides i això descriu molt bé quina és la responsabilitat del Ramassà. Som un club que vol competir com a equip de futbol però fem projectes solidaris que ens fa molt més feliços", assenyala Pere Bufí, president de l'AE Ramassà. 

El partit de les nostres vides es pot adquirir al web de l'AE Ramassà (www.ramassa.com) i per  Sant Jordi a la plaça de l'Espolsada. El llibre, amb una tirada d'un miler d'exemplars, compta amb el suport econòmic de l'Ajuntament de les Franqueses. 

Edicions locals