Corró d'Amunt, al calendari de la Copa Catalana Internacional BTT

La prova franquesina se celebrarà el 9 i 10 d'abril

Esports

Corró d'Amunt, al calendari de la Copa Catalana Internacional BTT
Corró d'Amunt, al calendari de la Copa Catalana Internacional BTT | Ajuntament de les Franqueses

Corró d'Amunt serà un any més una prova dins el calendari de la Copa Catalana Internacional BTT, que inclou un total de proves enguany. El municipi vallesà acollirà una contrarellotge i una cursa de categoria UCI C2 entre el 9 i el 10 d'abril.

Enguany, la competició arriba a la seva 20a edició i després de la cita inaugural a Banyoles i de la segona trobada a Barcelona, Corró d'Amunt serà la tercera prova del calendari. "La vostra passió pel ciclisme ha fet que, any rere any, siguin més les persones que gaudeixen i es deleixen amb aquesta pràctica esportiva", va dir la regidora d'Esports, Montse Vila, durant la roda de premsa de presentació en relació amb els 25 anys del Club Ciclista de Corró d'Amunt.

Els bikers es trobaran el cap de setmana del 9 i 10 d'abril en una competició d'alt nivell i d'important participació internacional que exigirà esforç i ganes de superació. El Memorial Toni Costa és possible "perquè la gent i les entitats s'impliquen i remen totes en una mateixa direcció" ha explicat l'alcalde, Francesc Colomé, qui no ha deixat passar l'ocasió i ha felicitat tant a organitzadors com a patrocinadors per la tasca que realitzen.

L'acte de presentació va tenir lloc ahir a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d'Amunt i va comptar amb la presència de Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d'Esports; Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d'Amunt; Jordi Masferrer, gerent de Biking Point; Albert Balcells, representant d'Ocisport, i la ciclista júnior Zaira Boter.

Edicions locals