L'Spartans es classifica per a la final a quatre estatal

El sènior en cadira de rodes guanya dos dels tres partits disputats en la jornada granollerina

Esports

L'Spartans es classifica per a la final a quatre estatal
L'Spartans es classifica per a la final a quatre estatal | Xavier Solanas

L'Spartans en cadira de rodes va celebrar davant la seva afició la classificació per a la final a quatre de la lliga espanyola de quad rugbi. El Pavelló El Congost va viure un cap de setmana intens amb la disputa de la jornada decisiva estatal per accedir a la fase final de la competició espanyola i els granollerins van guanyar dos dels tres partits, que matemàticament li va valdre per passar a la ronda final. 

L'Spartans Granollers va iniciar la jornada amb una derrota contundent contra el favorit, el BUC, per 30 a 56. "Sabíem que era un partit molt complicat perquè són els millors i aleshores ens van prendre el partit com un bon entrenament, i no va estar malament", explica el jugador de l'Spartans en cadira de rodes, Dario Salcedo. De fet, la màxima motivació de l'equip era passar a la fase final i es va aconseguir amb els triomfs contra el Lobos València (47-38) i el Sevilla (38-36). "Vam jugar molt bé contra València i Sevilla, tot i que contra els andalusos el partit va estar molt igualat i va ser un triomf molt just. Van ser dos grans partits que referma la feina que estem fent", reflexiona Salcedo.  

Gran ambient al Congost
Una de les claus de la jornada estatal a Granollers va ser el bon ambient que hi havia a la graderia. "Ens va donar suport tot el club de l'Spartans rugbi, amb els equips sèniors i la base. va ser molt emocionant viure una jornada com aquesta a Granollers", diu el jugador. El repte de l'Spartans en cadira de rodes és fer un bon paper a la final a quatre, que tindrà lloc a Sòria el 7 i 8 de maig.

Edicions locals