La Granollers Cup 2022 ja registra 72 equips estrangers inscrits

El BMG treballa per organitzar la competició del 29 de juny al 3 de juliol

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

El BM Granollers té la intenció de celebrar la Granollers Cup del 29 de juny al 3 de juliol. Segons ha pogut saber el diari SomGranollers, el club treballa des del passat estiu en la seva organització i quan falten més de tres mesos ja hi ha un total de 72 equips inscrits. 

"En aquests moments el club està treballant per l'organització de la Granollers Cup, falten tres mesos llargs i la nostra intenció és organitzar-la. Estem també a l'expectativa del que pot passar, però tenim bones sensacions de poder-la fer", informa el responsable de la Granollers Cup, Pep Blanchart, que admet que el club té moltes ganes de tornar-la a celebrar després de dos anys ajornada per la incidència de la Covid-19. 

A hores d'ara hi ha 72 equips inscrits i "cap d'ells és català", afegeix Blanchart, que admet que "acostumen a ser els últims que fan la inscripció". Tampoc hi ha cap equip estatal inscrit a hores d'ara. De fet, el club no ha posat un límit d'inscripcions i la xifra podria superar el centenar d'equips participants, d'entre les diferents categories de formació. La gran majoria d'equips inscrits són de Noruega, Islàndia, Suècia, Dinamarca i Polònia. A més el club treballa per portar equips del Canadà, del Brasil i la selecció dels Estats Units d'Amèrica. "Treballem des del passat estiu per fer possible la Granollers Cup del 2022, amb la màxima normalitat possible", diu el responsable, que confia tenir un llistat més precís a mitjans del mes d'abril. 

Edicions locals