Meritxell Mas i Pau Ribes, millors esportistes de les Franqueses

Es recupera la presencialitat de la Nit de l'Esport, que celebra la 25a edició amb 54 nominats

Esports

Meritxell Mas i Pau Ribes, millors esportistes de les Franqueses
Meritxell Mas i Pau Ribes, millors esportistes de les Franqueses | Xavier Solanas

Meritxell Mas i Pau Ribes, nedadors d'artística del CN Les Franqueses, han estat els millors esportistes de les Franqueses del 2021. Divendres es va recuperar el format tradicional de la Nit de l'Esport franquesina per retre homenatge els esportistes del municipi. El lliurament dels premis va tenir lloc a l'Hotel Ciutat Granollers i va celebrar la seva 25a edició, que va comptar amb un total de 54 nominats. A més, s'hi van entregar Polseres Candela a les persones assistents i els diners de la seva adquisició aniran directament a l'Obra Social Sant Joan de Déu per a la investigació contra el càncer infantil.

Els millors esportistes van ser dos dels nedadors més destacats del CN Les Franqueses, amb l'olímpica Meritxell Mas i l'internacional Pau Ribes. Pel que fa als millors esportistes de promoció són Gerard Serrano, del Karate Nokachi, i Mariona Gordo, del BMG; i en formació, Arnau Gallardo, del Club Tir, i Laia Galbany, de la Unió Ciclista. També es van lliurar altres guardons al millor entrenador va ser Judith Berruezo, del Club Twirling; el millor equip masculí, el juvenil A del CF Les Franqueses; i el millor equip femení, el benjamí del Llerona. 

El premi al club destacat va ser per la Unió Ciclista "per la seva tasca, dedicació i foment del ciclisme en categories de formació i per la creació, conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports, de l’Escola Esportiva Municipal de Ciclisme a les Franqueses del Vallès", avala el jurat de la Nit de l'Esport. 

Els premis de mèrit personal van ser per Paco Puxeu, en reconeixement i agraïment per la seva tasca i dedicació en el foment del futbol al Club Esportiu Llerona; i Esteve Maspons, en reconeixement i agraïment per la seva tasca i dedicació en el foment del futbol al Club Futbol Les Franqueses. Pel que fa al premi especial, va ser per Xavier Resina i Guillem Estrada, del Patronat Municipal d’Esports i del Club Bàsquet les Franqueses, en reconeixement a la dedicació com a entrenador i coordinador amb especial èmfasi a la promoció del bàsquet franquesí a través de l’organització de diferents tornejos d’alt nivell amb clubs d’arreu de Catalunya i del primer 3x3 Memorial Joan Hernández l’any 2021.

A més, en aquesta edició, la Nit de l'Esport va comptar amb la waterpolista Bea Ortiz com a convidada d’honor. Ortiz ha estat considerada la millor jugadora de waterpolo d'Europa en 2021 per a la Lliga Europa de Natació (LEN) i ha quedat subcampiona olímpica a Tòquio.

 

Edicions locals