Les Franqueses decidirà els millors esportistes el 18 de març

Es recupera la Nit de l'Esport, que se celebrarà a a l’Hotel Ciutat de Granollers

Esports

Les Franqueses decidirà els millors esportistes el 18 de març
Les Franqueses decidirà els millors esportistes el 18 de març

La Nit de l’Esport es reprèn en la seva 25a edició per reconèixer els millors esportistes de les Franqueses. Es recupera el format després d’haver-se substituït per la Gala de l’Esport al 2021 amb motiu de la pandèmia per la Covid-19. La gala va permetre entregar els guardons durant un programa de televisió emès per VOTV seguint les indicacions de seguretat sanitària. Enguany, la celebració té lloc el 18 de març, a les 20.30 h, a l’Hotel Ciutat de Granollers.

"Durant la vetllada es reconeixeran l’esforç i els mèrits més destacats en el món de l’esport de les Franqueses durant la temporada 2020/2021 en diverses categories: amateur, formació i promoció, femení i masculí, i millor entrenador/a i millor equip femení/masculí. També es farà menció a esportistes i clubs destacats pels seus èxits i dedicació en l’àmbit esportiu", informa en un comunicat l'Ajuntament de les Franqueses.

Des de dilluns, ja es poden comprar els tiquets per assistir a la 25a Nit de l'Esport. Podran adquirir-se per 20 euros al Patronat Municipal d'Esports, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, els dilluns, dimarts i divendres, de 9 a 14 h, i els dimecres i dijous, de 9 a 18 h. Enguany, l'aforament es veurà reduït i la venda de tiquets serà limitada seguint els criteris de prevenció i de seguretat marcats pel Patronat Municipal d'Esports.

Edicions locals