El Finques Feliu Unió Ciclista comença la temporada amb la Copa d'Espanya júnior

L'equip té un total de set integrans, amb dos ciclistes franquesins i un granollerí

Esports

El Finques Feliu Unió Ciclista comença la temporada amb la Copa d'Espanya júnior
El Finques Feliu Unió Ciclista comença la temporada amb la Copa d'Espanya júnior | Unió Ciclista Les Franqueses

El projecte del Finques Feliu Unió Ciclista Les Franqueses inicia dissabte la segona temporada amb l'equip júnior, amb set corredors. La temporada passada l'equip franquesí va compaginar el calendari català amb algunes proves estatals, mentre que enguany volen ser encara més competitius a la Copa d'Espanya júnior.

La temporada passada el conjunt franquesí va debutar en la categoria júnior, com a equip de nova creació, i va assolir èxits individuals. Els dos més rellevants van ser el Campionat de Catalunya de ruta amb el franquesí Sergi Galvany i el Campionat de Catalunya de contrarellotge amb Albert Muntanya. Aquest nou curs, l'equip júnior té cinc corredors de segon any i n'ha incorporat dos més, de primer any amb el franquesí Marc Cullel i el granollerí Martí Blanxart. "Ja tenim un primer any d'experiència, que ens va anar molt bé i confiem que aquest segon any sigui encara millor. Per això, intentarem tenir més presència a la Copa d'Espanya", explica el director esportiu de l'equip, Santi Segú, que diumenge va presentar a l'equip franquesí a la plaça de la Vila. "L'objectiu és ser competitius a la copa catalana i espanyola", afirma Segú.

La primera prova oficial d'aquesta campanya serà precisament la primera cursa del calendari estatal, a Don Benito (Extremadura), i tindrà lloc dissabte amb el Circuit del Guadiana.  

 

 

Edicions locals