El Club Canicross celebra tres campions de Catalunya a Corró d'Amunt

Una cinquantena de participants al Trofeu de múixing La Ullals

Esports

El Club Canicross celebtra tres campions de Catalunya a Corró d'Amunt
El Club Canicross celebtra tres campions de Catalunya a Corró d'Amunt | Xavier Solanas

El Club Canicross Les Franqueses ha aconseguit tres campions de la Lliga Catalana de Múixing després de celebrar diumenge La Ullals. El club franquesí, que va fer d'amfitrió en l'última prova del calendari català, va celebrar a la zona esportiva de Corró d'Amunt els tres campionats catalans que va aconseguir en un circuit de 6,5 km. Els campions catalans franquesins van ser Jordana Salvadó amb la gossa Rainbow, de la categoria DSW1; Gisela Vives amb la gossa Eira, de la DBWV; i Laura Cuatrecases amb el gos Diuck, de la DCWV. 

La Ullals no se celebrava des de feia uns anys i la nova junta directiva, presidida per Francisco Justícia, va voler recuperar-la enguany, que ha tingut una cinquantena de participants, entre un total de deu categories, que va permetre veure gossos tirant trineus o bicicletes.

"Crèiem que vindrien més participants, però estem satisfets perquè hem aconseguit fer novament La Ullals. El 2018 i 2019 vam organitzar una prova, que era campionat català, però volem recuperar el caliu del participant popular", explica la vicepresidenta Sofia Recio. 

La temporada del múixing s'inicia a la tardor i acaba poc abans de l'inici de la primavera. El club franquesí participa en totes les curses de la Lliga Catalana i suma prop d'una trentena de socis.

 

 

Edicions locals