El Karate Nokachi guanya dotze medalles al català absolut

L'equip franquesí suma cinc medalles d'or, dues de plata i cinc de bronze

Esports

El Karate Nokachi guanya dotze medalles al català absolut
El Karate Nokachi guanya dotze medalles al català absolut | Karate Nokachi

El Club Karate Nokachi Les Franqueses ha sumat una dotzena de medalles al Campionat de Catalunya absolut, que va tenir lloc el passat 5 de febrer a Esparreguera. El club franquesí va sumar un total de cinc medalles d'or, dues de plata i cinc de bronze. 

L'equip franquesí, sota la direcció de Montse Marín i Agustín Núñez, va mostrar un alt nivell competitiu a l'absolut. Els ors van ser en la modalitat de kumite per a Andrea Fernàndez (+68Kg), Judit Camacho (–50 Kg), Alfredo Domínguez (–75 Kg), Rodrigo Rodríguez (–84 Kg) i Noelia Balaguer (Open femení). De plates, també van ser en kumite, per a Noelia Balaguer (-61 Kg) i Alba Company (–55 Kg). En bronze, en kumite van ser Ainoa Astorga (–55 Kg), Omar Jebli (–67 Kg), Wiam Koubiss (Open femení) i Alfredo Domínguez (Open masculí), i una de kata, Noelia Balaguer, Kata femení.

El Campionat de Catalunya era classificatori per a l'estatal, que es preveu disputar al març. 

A la Sèrie A Mundial de karate

Alfredo Domínguez, del Karate Nokachi, va disputar a finals del mes de gener la Sèrie A Mundial, que va tenir lloc a Pamplona. El franquesí va aconseguir un meritori cinquè lloc després de sis combats. Domínguez, que representava a Espanya, va guanyar contra les seleccions d'Itàlia, Romania, Aústria i Armènia. Va perdre el passi a la final contra França i se li va escapar el bronze contra Portugal. També va participar en la cita internacional Omar Jebli, que va guanyar contra l'índia, però va perdre el segon combat contra Romania; i Rodrigo Rodríguez, que va perdre contra Bèlgica. 

Edicions locals