Licitada l'ampliació de l'edifici de vestidors del camp de futbol de Corró d'Avall

L'Ajuntament preveu una inversió de 809.903 euros per reformar i ampliar l'edifici i millorar l'accessibilitat a l'equipament

Societat, Esports

Licitada l'ampliació de l'edifici de vestidors del camp de futbol de Corró d'Avall
Licitada l'ampliació de l'edifici de vestidors del camp de futbol de Corró d'Avall

L’Ajuntament de les Franqueses ha licitat les obres d’ampliació de l’edifici de vestidors i hotel d’entitats del camp de futbol de la zona esportiva de Corró d’Avall. El preu de licitació és de 809.903 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució s’ha fixat en 12 mesos. El termini per presentar les ofertes acaba el pròxim 1 de març.

D’una banda, es reformaran els despatxos d’entitats i el lavabo que hi ha a la planta baixa per dotar de llum natural els espais i adaptar les mides del passadís a la normativa d’accessibilitat. D’altra banda, s’ampliarà l’edifici amb la construcció de dos despatxos més i dos magatzems a la planta baixa, i una sala polivalent, vinculada al bar i el camp de futbol, uns lavabos i un vestidor per a un àrbitre a la primera planta. La façana es planteja vidriada, seguint els criteris de la part de la reforma, amb unes làmines de maó ceràmic vist. Finalment, la reforma també suposarà una millora de l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i permetrà l’accés puntual de mercaderies pel bar.

Reobre el servei de bar

Des d'aquest gener torna a estar obert el servei de bar i cafeteria al camp de futbol de Corró d'Avall, després que l'activitat anterior cessés arran de la Covid-19. L'empresa Monfootball gestiona l'espai després de la darrera licitació del servei. La nova gerència aposta per l'slow food, oferint productes de proximitat, saludables i amb preparacions diàries. L'horari de la cafeteria del camp de futbol és de dilluns a divendres, de 17 a 22.30 h, i els caps de setmana de les 8 del matí fins a la finalització del darrer partit.

Edicions locals