Toni Cornellas: 'Hem pogut fer La Mitja, això és el més important'

El responsable granollerí treu pit pel rècord femení i el quart millor temps masculí a l'edició del 2022

Esports

Toni Cornellas: 'Hem pogut fer La Mitja, això és el més important'
Toni Cornellas: 'Hem pogut fer La Mitja, això és el més important' | JL.R.B.

Després de superar l'any passat una edició allunyada dels nuclis urbans de Granollers, les Franqueses i la Garriga, La Mitja ha recuperat el seu circuit tradicional que ha passat pels centres de les tres localitats vallesanes. Des de l'AE La Mitja –entitat organitzadora– era el més important. 

"Hem pogut fer La Mitja i hem pogut tornar al circuit tradicional i amb públic pels centres urbans. Això és el més important i, sincerament, no té preu", explicava el responsable de l'AE La Mitja, Toni Cornellas, que es mostrava satisfet de la participació. "És un any complicat perquè vam vendre més de 4.000 dorsals, però al Palau d'Esports prop d'un 20% no van venir. Més o menys és el mateix percentatge de l'afectació de la Covid-19 a les empreses", deia Cornellas.

D'altra banda, el responsable granollerí treia pit quan veia que enguany s'aconseguia el nou rècord femení i el quart millor temps masculí: "Això demostra que La Mitja és una cursa ràpida i que tothom pot aconseguir la millor marca personal, però clar, és clau la preparació". El pròxim any, La Mitja intentarà tornar a fer un nou rècord femení i en la categoria masculina, baixar de l'hora. 

Edicions locals