Premiat el projecte Muda(C) de l'escola Camins

La iniciativa educativa i artística rep 1000 euros i una obra de l'artista Pol Aumedes

Societat

L'escola Camins, a Corró d'Avall
L'escola Camins, a Corró d'Avall

La 5a edició dels Premis de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya (Aemcat) ha guardonat el projecte Muda(C) de l'Escola Camins en la categoria Projecte, experiències i activitats. El jurat ha considerat que aquesta iniciativa, dirigida, dissenyada i coordinada pel mestre Marco Fragoso Vázquez i per la directora Núria Marín i Realp, representa un "excel·lent exponent pel que fa a l'educació artística com a eix vertebrador d'aprenentatges". 

També destaca la seva "capacitat d'haver consolidat un projecte d'escola, amb important participació de la comunitat educativa, que es tradueix en un mosaic d'aprenentatges i d'experiències artístiques en el sentit més ampli, on la reflexió, l'expressió i la comunicació del coneixement artístic en són aspectes clau".

Muda(C) va néixer l'any 2018 per donar força al projecte educatiu de l'escola Camins basat en la pedagogia de les arts. El centre enfoca el seu treball artístic i musical des de diferents disciplines artístiques, treballant la música, la dansa, el cant coral i l'art visual i plàstic d'una manera holística. El projecte ha estat premiat amb 1.000 euros per invertir en la continuïtat del mateix i amb una obra de l'artista Pol Aumedes.

Edicions locals