'Likes', una comèdia per riure i també per reflexionar

L'espectacle es podrà veure, aquest dissabte, al Teatre Auditori de Bellavista

Cultura

'Likes' es pregunta si el nostre futur laboral pot acabar lligat a la rellevància a les xarxes socials
'Likes' es pregunta si el nostre futur laboral pot acabar lligat a la rellevància a les xarxes socials | Dara Teatre

La Lídia, el Toni, el Pol i la Berta són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves
professions. A partir d'una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien radicalment.

Aquest és el punt de partinda de Likes, una comèdia que qüestiona el nostre comportament competitiu a les xarxes socials i les vides que intentem aparentar. Fins on som capaços d'arribar per tenir el millor perfil? La dependència absoluta del reconeixement dels altres és un problema que no només afecta els egos de les persones, sinó que influeix cada cop més en el seu àmbit laboral, el familiar i el personal.

L'obra recorre aquesta espiral obsessiva, a estones dramàtica, d'altres grollera i exagerada, però sempre amb un peu a la realitat. Al mateix temps, també passa de ser una paròdia desenfadada del món dels emprenedors a una mena de thriller laboral.

Likes és el sisè muntatge de Dara Teatre, una companyia fundada el 2014 amb l'objectiu de fer teatre de contingut contemporani i proper amb el públic. Aquest dissabte (20) recala al Teatre Auditori de Bellavista.

Edicions locals