L'Ajuntament de les Franqueses farà una audiència pública el 19 de gener a Bellavista

Serà la segona trobada de l'alcalde i la regidora de Participació Ciutadana amb una representació dels veïns després de la trobada que es va fer al novembre a Llerona

Societat

La primera trobada es va fer al novembre a Llerona
La primera trobada es va fer al novembre a Llerona

L'Ajuntament de les Franqueses organitza una nova audiència pública, en aquest cas a Bellavista. Serà el pròxim 19 de gener. Per tal d’arribar a veïns i veïnes que no participen habitualment en aquest tipus d’actes, les convocatòries es faran de manera aleatòria a través del padró convidant a participar-hi una quinzena de persones majors de 18 anys.

Les audiències públiques són una eina de participació recollida al Pla Director de Participació Ciutadana. Després d’una prova pilot i una primera sessió a Llerona, ja ha quedat totalment definit aquest projecte que té com a objectiu generar un punt de trobada entre veïns i veïnes d’una zona concreta amb l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

En aquest espai, els ciutadans i les ciutadanes poden transmetre les seves inquietuds, preocupacions, dubtes o propostes vinculades a les Franqueses. En el cas que les qüestions plantejades no es puguin resoldre durant la mateixa sessió, es recullen i es traslladen a les àrees corresponents per obtenir una resposta més acurada.

Els extractes d’aquestes trobades es podran consultar a l’apartat de Participació Ciutadana del web municipal.

Edicions locals