El cros estrena un nou circuit a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme

La cursa popular se celebrarà el pròxim 22 de gener

Esports

El cros estrena un nou circuit a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme
El cros estrena un nou circuit a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme | Ajuntament de les Franqueses

El Cros de les Franqueses es disputarà el 22 de gener amb un nou circuit. El nou recorregut tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme, que s'ubica al Polígon del Pla de Llerona entre els carrers d’Holanda i d’Alemanya. La sortida del 26è Cros Popular serà a les 10 hores i el 29è Cros Escolar, a les 10.30 h.

Enguany s’estableix la modalitat conjunta de participació en les sortides de cada categoria masculina i femenina. La participació pot ser tan individual com per equips, que han d’estar formats per un mínim de 5 corredors. Cada participant pot representar el seu centre escolar, club o associació esportiva o córrer de forma personal. La competició escolar és puntuable per a la Lliga Comarcal de Cros en totes les categories fixades pel Consell Esportiu.

Les inscripcions es poden realitzar el mateix dia fins 15 minuts abans de cada cursa. Tots els participants tindran un obsequi al final de cada cros. La celebració d’aquesta activitat està subjecta a les mesures Covid-19 vigents en la data prevista.

Edicions locals