La sort torna a caure a Granollers, amb una part del segon Premi de la Grossa de Nadal

Els afortunats obtindran 6.500 euros per cada euro jugat

Societat

El sorteig de la Grossa de Nadal s'ha celebrat divendres al matí
El sorteig de la Grossa de Nadal s'ha celebrat divendres al matí

Una part del segon premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut parcialment a Granollers. Correspon al número 44111, dotat amb 65.000 euros per bitllet, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat. A més, el número anterior i el posterior a aquest segon premi estan dotats amb 650 euros.
La resta del segon premi s'ha venut a la ciutat de Barcelona.

La novena edició del sorteig de la Grossa de Cap d'Any s'ha celebrat aquest divendres al matí. El primer premi, amb el número 72656 i 200.000 euros per bitllet, ha tocat íntegrament en un estanc de la població propera de Castellterçol, al Moianès. L'entitat Activaterçol ha estat la guanyadora i ha repartit 9 milions.
Aquesta rifa reparteix tres cinquens premis, dos quarts, un tercer, un segon i un primer.

La sort ha tornat a premiar Granollers, tot just nou dies després que una part del tercer premi de la Loteria nacional hagin deixat 7,5 milions d'euros a la ciutat. Van ser 15 sèries venudes a l'administració de loteries número 5, al carrer Mare de Déu de Núria.

Les persones que hagin guanyat un premi de fins a 1.999 euros podran sol·licitar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.
Als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros i fins a 150.000 euros.
En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte de l'usuari del web. En cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.
Els premis es podran cobrar fins al 31 de març del 2022 a la seu de Loteries de Catalunya.
Els beneficis de les vendes del sorteig es destinen de manera íntegra a projectes socials.

Edicions locals