S'obren les inscripcions de l'OnCodines Trail 2022

El repte solidari modifica el recorregut i farà la sortida des de Granollers

Esports

| OnCodines Trail

Sant Feliu de Codines

La segona edició de l'OnCodines Trail ha obert el període d'inscripcions. El repte esportiu i solidari, que tindrà lloc el 2 d’abril del 2022, modifica el recorregut i en aquesta ocasió la sortida serà des de Granollers i l'arribada serà l'habitual a Sant Feliu de Codines. 

Aquest nou circuit té un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per diversos nuclis urbans. Els inscrits hauran de passar per onze municipis vallesans amb Granollers, Canovelles, Les Franqueses, La Garriga, El Figaró, Sant Quirze de Safaja, l’Ametlla del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines. La sortida de Granollers es farà des del parc Torras Villà i passarà per indrets com la Porxada, la riera de Carbonell, Marata, el passeig de la Garriga, el Congost, Puiggraciós, els Cingles de Bertí, el Castell de Montbui o el camí del Foment de Caldes, entre d’altres. El circuit llarg és de 80 km i té un màxim de 200 places i el curt, de 60 km, amb 300 places. 

El repte s’ha de completar en equips d'entre 3 i 6 persones. Els integrants de cada conjunt es poden anar rellevant durant la prova en els punts establerts per l’organització, però sempre hi ha d’haver un mínim de tres persones al recorregut. Els equips tenen un doble objectiu. D’una banda, l’esportiu: completar la prova i el solidari. En l'àmbit solidari per participar cada equip ha de recaptar un mínim de 600 euros, que es destinaran íntegrament a tres fundacions dedicades al suport als malalts de càncer i a la investigació.

Un 75% del que es recapti es destinarà a la Fundació Oncovallès, una entitat amb seu a Granollers que ofereix suport als malalts de càncer i les seves famílies; un 15% anirà a la Barcelona Brain Health Initiative (BBHI), un projecte de recerca de l’Institut Guttmann dedicat a la salut cerebral i a l’investigació de les malalties del cervell i el 10% restant a un projecte dedicat al càncer infantil que l’organització determinarà en els propers dies.

Edicions locals