Les Franqueses encén divendres amb una festa els llums de Nadal

La festa començarà a la plaça de l'Espolsada a les 17 h i a la plaça Major de Bellavista a les 18 h

Societat

Tallers i encesa de llums de Nadal a l'Espolsada el 2019
Tallers i encesa de llums de Nadal a l'Espolsada el 2019

Un any més, les Franqueses dona la benvinguda a les festes de Nadal amb l'encesa de llums. I, com sempre, es fa en dos punts del municipi: a Corró d'Avall, a la plaça de l'Espolsada; i a Bellavista, a la plaça Major. L'encesa ve acompanyada d'activitats a les dues localitzacions durant bona part de la tarda.

A Corró d'Avall l'encesa de llums es farà a les 18 h. Abans, però, hi haurà diverses activitats. De 17 a 19 h hi haurà tallers de decoració de l'arbre de Nadal a càrrec de LF Comerç, mentre que l'AFA Joan Sanpera farà també un taller nadalenc familiar. A les 17.30 h també hi haurà una ballada de sardanes; a les 17.45 h una xocolatada a càrrec dels Diables Els Encendraires; i a les 18.05 h una cantada de nadales amb les corals Xeremella i Cor Camins.

A Bellavista, en canvi, l'encesa de llums de Nadal es farà a la plaça Major a les 19 h. Durant la tarda, de 18 a 20 h, hi haurà un taller nadalenc a la mateixa plaça, i a les 18.30 h una demostració de hip-hop a càrrec de l'Associació de Veïns de Bellavista. A les 18.45 h hi haurà una xocolatada i a les 19.05 h una cantada de nadales.

Edicions locals