Alberto Casado i Linda Arnott guanyen Els 10 de les Franqueses

La cursa popular aconsegueix recaptar 11.000 euros solidaris per la lluita contra el càncer de ronyó

Esports

Alberto Casado i Linda Arnott guanyen Els 10 de les Franqueses
Alberto Casado i Linda Arnott guanyen Els 10 de les Franqueses | Xavier Solanas / SomLesFranqueses

L'atleta independent Alberto Casado i Linda Arnott, de Sedentaris, han estat els guanyadors de la 9a edició de la cursa popular Els 10 de les Franqueses. La prova atlètica va tenir lloc diumenge amb prop de mig miler de participants i dissabte es va estrenar la cursa mini amb uns 200 infants. 

Alberto Casado es va imposar amb un temps de 33 minuts i 2 segons, amb un marge de 16 segons amb el segon, Lahcen Harbil, i de 38 amb el tercer, Oriol Ciurans. Pel que fa en dones, Linda Arnott, de la categoria de més de 50 anys, va imposar-se amb un registre de 43 minuts i 22 segons. El podi femení es va completar amb Bàrbara Sauleda, del Maimakansu, amb 44 minuts i 38 segons, que va aconseguir un marge de 13 segons amb la tercera, Marta Clavera, del Sedenetaris.

11.000 euros solidaris

La cursa popular Els 10 de les Franqueses, que organitza el club A4elkm, és solidària amb la investigació sobre el càncer de ronyó de l'Hospital de Sant Pau. L'entitat va informar en acabar la cursa popular que enguany havien aconseguit recaptar 11.000 euros, que entre totes les edicions, la prova atlètica ha aconseguit recaptar 55.000 euros solidaris en nou anys.  

 

Edicions locals