Les Franqueses activa 10 nous plans d'ocupació

Els nous treballadors treballaran durant 6 mesos en feines de manteniment i serveis

Economia

Els treballadors contractats amb l'alcalde i la regidora de Promoció Econòmica
Els treballadors contractats amb l'alcalde i la regidora de Promoció Econòmica

L'Ajuntament de les Franqueses ha activat 10 nous plans d'ocupació amb la contractació, aquesta setmana, de 10 persones que treballaran durant 6 mesos en feines de manteniment i serveis al municipi.

Tot i la finalització del Pla de Barris de Bellavista, les Franqueses manté la línia de treball als barris, que permeten la posada en marxa de 10 nous plans d'ocupació temporals.

Aquests nous treballadors municipals, en situació d'atur fins ara, faran feines de manteniment a la brigada municipal d'obres i serveis, al Patronat Municipal d'Esports i a les escoles del municipi. Estaran contractats durant mig any i tots són veïns de Bellavista, ja que el projecte està vinculat al barri. Tots els candidats han estat derivats des de l'Oficina de Treball de la Generalitat.

A principis de maig, coincidint amb la finalització dels contractes que s'inicien ara, es faran 10 noves contractacions pel mateix projecte, i també està previst incorporar un tècnic de mediació per un període de 6 mesos des de principis de l'any que ve.

Edicions locals