La Mitja obre les inscripcions amb un màxim de 6.000 dorsals

La cursa se celebrarà el 6 de febrer i recupera les distàncies de 10 km i del Quart

Esports

| Ajuntament de la Garriga

La 36a edició de la Mitja Marató Granollers - les Franqueses - la Garriga ha obert avui dilluns les inscripcions. L'AE La Mitja organitzarà novament la cursa de 21 km i enguany recupera les distàncies de Quart i 10 km, que a l'edició del 2021, afectada per la Covid, no s'hi van poder celebrar. Les tres curses se celebraran el 6 de febrer del 2022. 

El preu per inscripció fins al 30 de gener del 2022 és de 25 euros per a corredors inscrits amb xip groc; i de 29 euros amb la compra del xip groc. A totes dues modalitats d'inscripció, cal afegir 3 euros més per la llicència de dia de la federació espanyola, que en cas dels atletes inscrits amb llicència de les federacions catalana o espanyola obtindran la devolució d'aquesta quantitat. 

Tots els inscrits a la Mitja podran disposar d’un tiquet que els permetrà bescanviar per un bitllet d’anada i tornada des de qualsevol punt del servei de Rodalies de Barcelona, amb venda a taquilles, fins a les estacions Granollers Centre. Aquest tiquet es podrà recollir juntament amb el dorsal i els obsequis al Palau d'Esports, el 4 i 5 de febrer.

La sortida serà al carrer Esteve Terrades, al costat de l’Estació de Rodalies de Granollers-Centre; i l'arribada serà al carrer de Francesc Macià, de Granollers, just davant del Pavelló d’Esports. L'organització farà avituallaments als quilòmetres 5, 10, 15 i en l'arribada. 

La previsió és que la sortida de 10 km es faci a les 9.30 h; la del Quart, a les 10 h; i la de la Mitja, a partir de les 10.25 h, amb altres tres sortides més, a les 10.30 h, a les 10.32 h i a les 10.35 h. 

Edicions locals