La Mitja 2022 obrirà inscripions el 15 de novembre

L'organització confirma que la cursa de 21 km se celebrarà el 6 de febrer

Esports

| Toni Torrillas

Falten tan sols 91 dies per celebrar una nova edició de la Mitja Marató Granollers - les Franqueses - la Garriga del 2022. Tal com va avançar fa unes setmanes els diaris Som*, la cursa de 21 km tindrà lloc el 6 de febrer i, per tant, recuperarà la seva data habitual de celebració amb el primer diumenge del segon mes de l'any. L'AE La Mitja ha emès un comunicat avui dissabte amb la confirmació de la data de la prova i que a partir del 15 de novembre s'obrirà el període d'inscripcions.

"Hi ha molts motius per tornar a córrer la Mitja, en direm tres: som responsables, som afortunats i, som solidaris. A poc a poc i per a satisfacció de tots, estem sortint de la crisi sanitària, però això no vol dir que tot estigui guanyat", explica en un comunicat l'AE La Mitja, que avança que l'edició d'enguany preveu recuperar la platada de l'arbre del bosc de la Mitja, la presentació a la Garriga i el concert a les Franqueses. 

A banda de la disputa de la Mitja, els organitzadors també han confirmat que es podrà córrer el Quart i els 10 km; i un dia abans, el 5 de febrer, es farà la passejada.

Segons va explicar l’organització fa unes setmanes a Som*, el circuit per a l'edició del 2022 tornarà a ser l'habitual. La directriu en què es treballa és que sigui "una cursa de la més normal possible". Amb aquesta premissa, es preveu la sortida entre l'avinguda Sant Esteve i el carrer Esteve Terrades i l'habitual arribada prop del Palau d'Esports.

Edicions locals