Iona Lobato, medalla d'or júnior a la Lliga Nacional de Karate

El Club Karate Nokachi guanya dues medalles a l'estatal de Leganés i 15 al català de Sant Celoni

Esports

Iona Lobato, medalla d'or júnior a la Lliga Nacional de Karate
Iona Lobato, medalla d'or júnior a la Lliga Nacional de Karate | Ajuntament de les Franqueses

El Club Karate Nokachi va sumar dues medalles a la segona jornada de la Lliga Nacional, que va tenir lloc el cap de setmana a la ciutat madrilenya de Leganés. Iona Lobato va guanyar l'or júnior de kumite en el pes de -53 quilos; mentre que Judit Camacho va ser bronze sub-21 de kumite, de -50 quilos. També van participar Ainoa Astorga, Andrea Fernández i Iria Esteban. El Club Karate Nokachi guanya dues medalles a l'estatal de Leganés.

D'altra banda, el club franquesí va obtenir fa una setmana 15 medalles al Campionat de Catalunya de karate, d'entre les categories, cadet, júnior i sub-21. El club franquesí, dirigit per Montse Marín i Agustín Núñez, va comptar amb la participació de 15 esportistes amb 13 podis a kumite i dues de kata.

D'entre les medalles, set van ser d'or per a Andrea Fernández, Iona Lobato, Iria Esteban, Ainoa Astorga, Besay Grediaga, Judit Camacho i Gabriel Garcia; dues de plata, a Victor Palacios i Izan Sevillano; i sis de bronze, a Laura Martín, Alex Almendros, Miquel Azor, Alex Bermejo, Alba Company i Yeray Sánchez.

Aquest campionat dona opció a la participació en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Màlaga.

Edicions locals